O nas

Referencje

Menu

Nasze propozycje

Galeria

Wesela

Kontakt

Strona główna

 


Odwiedziło nas: 392257

Nakrycie stołu

 Wesela

     Posiadamy własne sale dla 60 i 150 osób. Sale znajdują się w samodzielnym budynku przed którym znajdują się miejsca parkingowe dla naszych gości. Sale są nowo wyremontowane.

NA POWITANIE MŁODEJ PARY

BOCHEN WIEJSKIEGO CHLEBA I SÓL

PRZYSTAWKA ( do wyboru )

1. SOLA (płat soli z brokułami i łososiem gotowanym)
2. RÓŻYCZKA Z ŁOSOSIA
3. GNIAZDKO Z JAJKIEM PTASZKA
4. FILET Z INDYKA W MALADZE
5. TERYNA Z ŁOSOSIA NA SOSIE KOPERKOWYM
6. ROLADKA Z MINTAJA
7. KOKTAJL Z KREWETEK
8. AVOKADO Z SAŁATKĄ Z KREWETEK

Parkiet ze sceną

PIERWSZY MAŁŻEŃSKI OBIAD

I )
1. ROSÓŁ Z MAKARONEM
2. POLĘDWICA PO KRÓLEWSKU Z GRZYBAMI
3. ZIEMNIAKI PUREE,
4. ZESTAW SURÓWEK

II)
1. KREM SZPARAGOWO - BROKUŁOWY
2. MARX STYLE ( polędwica wieprzowa zawijana boczkiem pod sosem z zielonego pieprzu )
3. ZIEMNIAKI W EMULSJI MAŚLANO-KOPERKOWEJ
4. WARZYWA GOTOWANE

III )
1. ŻUR STAROPOLSKI W CHLEBIE
2. KARCZEK PIECZONY W SOSIE WŁASNYM
3. ZIEMNIAKI PURE
4. BUKIET SURÓWEK

IV )
1. KREM BOROWIKOWY
2. ROLADKA BOUFFALLO ( polędwica wołowa zawijana z boczkiem, cebulką i musztardą )
3. ZIEMNIAKI PO CHŁOPSKU
4. BUKIET SURÓWEK

V)
1. ZUPA JARZYNOWA
2. TRÓJSTEK EGZOTYCZNY Z SOSEM KAPAROWYM ( polędwica , karkówka i indyk przekładana ananasem i brzoskwinią )
3. ZIEMNIAKI Z WODY
4. MIESZANKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA

VI )
1. BARSZCZ UKRAIŃSKI
2. KOTLET SCHABOWY Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
3. ZIEMNIAKI PURE

 

Miejsce pary młodej

DANIA CIEPŁE (podawane w trakcie wesela)

1. BARSZCZ Z KROKIETEM
2. ZUPA GULASZOWA
3. FLACZKI WOŁOWE
4. BOUEF STROGONOW ( podane do stołu )
5. ESKALOPKI W SOSIE PIECZARKOWYM
6. RAGOUT WIEPRZOWE
7. KURCZAK Z WARZYWAMI Z RYŻEM
8. PAŁECZKI Z KURCZAKA
9. KURCZAK PO MEKSYKAŃSKU
10. BIGOS STAROPOLSKI
11. FRYKADELKA W SOSIE MYŚLIWSKIM
12. PIECZEŃ Z KARKÓWKI
13. KOTLET SCHABOWY
14. KOTLET DEVOLAYE
15. MEDALIONY DROBIOWE
16. ŻEBERKA DUSZONE
17. UDKA FASZEROWANE
18. ROLADKI DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM
19. PARÓWECZKI PO ANGIELSKU
20. CIELĘCINA DUSZONA Z SEREM PLEŚNIOWYM 

Nakrycie stołu z zakąskami podawane w sposób tradycyjny

ZAKĄSKI ZIMNE

1. RYBY FASZEROWANE:

  • ŁOSOŚ Z GRZYBAMI I WARZYWAMI
  • PSTRĄG W ZIOŁACH
  • AMUR Z WARZYWAMI
  • SZCZUPAK Z ZIELONYM GROSZKIEM

2. SANDACZ W GALARECIE
3. JAJA FASZEROWANE Z KAWIOREM
4. JAJKA W MAJONEZIE
5. MIĘSA FASZEROWANE:

  • KARCZEK SZPIKOWANY CZOSNKIEM
  • ROLADA Z KARKÓWKI Z MIĘSEM MIELONYM I WARZYWAMI
  • SCHAB ZE ŚLIWKĄ
  • SCHABZ MORELĄ
  • SCHAB Z POREM
  • BOCZEK FASZEROWANY
  • ROLADA Z INDYKA
  • GALANTYNA Z KURCZAKA

Nakrycie stołu szwedzkiego

6. MIĘSA W GALARECIE
7. GALARETKI WIEPRZOWE
8. GALARETKI DROBIOWE
9. ŚLEDŹ FIRMOWY
10. ŚLEDŹ PO KARAIBSKU
11. ŚLEDŹ W ZIELONYM SOSIE
12. ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
13. ROLMOPSY
14. RYBA PO GRECKU
15. RYBA SAUTE
16. ŁOSOŚ ZE SZPARAGAMI
17. TATARY WOŁOWE Z JAJKIEM
18. RULONY Z SZYNKI
19. CARPACCIO Z SOSEM VINEGRETTE I PARMEZANEM
20. SERY PLEŚNIOWE
21. CHRUSTY DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM
22. SUFLAKI
23. MELANŻ Z KURCZAKA
24. WĘGORZ WĘDZONY
25. WĄTRÓBKA NA JABŁKU
26. KURCZAK PO STAROPOLSKU
27. KACZKA FASZEROWANA JABŁKAMI
28. POMIDORY POD PIERZYNKĄ
29. POMIDORY FASZEROWANE
30. SAŁATKI:

  • JARZYNOWA
  • MEKSYKAŃSKA
  • GRECKA
  • ŚRÓDZIEMNOMORSKA
  • MIKADO ( z szynką )
  • Z KURCZAKA Z ANANASEM

31. GRUSZKI NA SŁODKO
32. WIEŻE ZAKĄSEK

Samochód dla pary młodej

CIASTO

RÓŻNE CIASTA DO WYBORU
TORT WESELNY ( robiony na zamówienie )

OWOCE

RÓŻNE OWOCE NA STOLE

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

KAWA
HERBATA
SOKI OWOCOWE
WODA MINERALNA (GAZOWANA I NIEGAZOWANA)