O nas

Referencje

Menu

Nasze propozycje

Galeria

Wesela

Kontakt

Strona główna

 


Odwiedziło nas: 400654

New Page 3

 

Oferta na spotkanie pracownicze

DANIA CIEPŁE : (podawane w trakcie imprezy )

1. FLACZKI WOŁOWE

2. ZUPA GULASZOWE

3. BOUEF STROGONOW ( podane do stołu )

4. ESKALOPKI W SOSIE PIECZARKOWYM

5. RAGOUT WIEPRZOWE

6. KURCZAK Z WARZYWAMI Z RYŻEM

7. PAŁECZKI Z KURCZAKA

8. KURCZAK PO MEKSYKAŃSKU

9. BIGOS STAROPOLSKI

10. FRYKADELKA W SOSIE MYŚLIWSKIM

11. PIECZEŃ Z KARKÓWKI

12. ŻEBERKA DUSZONE

13. UDKA FASZEROWANE

14. ROLADKI DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM

15. PARÓWECZKI PO ANGIELSKU

16. CIELĘCINA DUSZONA Z SEREM PLEŚNIOWYM

ZAKĄSKI ZIMNE : ( do wyboru )

1. RYBY FASZEROWANE

2. ŁOSOŚ Z GRZYBAMI I WARZYWAMI

3. PSTRĄG W ZIOŁACH

4. JAJA FASZEROWANE Z KAWIOREM

5. JAJKA W MAJONEZIE

6. MIĘSA FASZEROWANE

7. KARCZEK SZPIKOWANY CZOSNKIEM

8. ROLADA Z KARKÓWKI Z MIĘSEM MIELONYM I WARZYWAMI

9. SCHAB ZE ŚLIWKĄ

10. SCHABZ MORELĄ

11. SCHAB Z POREM

12. BOCZEK FASZEROWANY

13. ROLADA Z INDYKA

14. GALANTYNA Z KURCZAKA

15. MIĘSA W GALARECIE

16. GALARETKI WIEPRZOWE

17. GALARETKI DROBIOWE

18. ŚLEDŻ FIRMOWY

19. ŚLEDŻ PO KARAIBSKU

20. ŚLEDŻ W ZIELONYM SOSIE

21. ŚLEDŻ W ŚMIETANIE

22. ROLMOPSY

23. RYBA PO GRECKU

24 .RYBA SAUTE

25 .ŁOSOŚ ZE SZPARAGAMI

26 .TATARY WOŁOWE Z JAJKIEM

27 .RULONY Z SZYNKI

28 .CARPACCIO Z SOSEM VINEGRETTE I PARMEZANEM

29 .SERY PLEŚNIOWE

30 .CHRUSTY DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM

31 .SUFLAKI

32 .MELANŻ Z KURCZAKA

33 .WĘGORZ WĘDZONY

34 .WĄTRÓBKA NA JABŁKU

35. KURCZAK PO STAROPOLSKU

36. KACZKA FASZEROWANA JABŁKAMI

37. POMIDORY POD PIERZYNKĄ

38. POMIDORY FASZEROWANE

39. SAŁATKI:

  • JARZYNOWA

  • MEKSYKAŃSKA

  • GRECKA

  • ŚRÓDZIEMNOMORSKA

  • MIKADO ( z szynką )

  • Z KURCZAKA Z ANANASEM

40. GRUSZKI NA SŁODKO

CIASTO

RÓŻNE CIASTA DO WYBORU

OWOCE

RÓŻNE OWOCE PODAWANE W ZALEŻNOŚCI OD PORY ROKU

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

KAWA,

HERBATA,

SOKI OWOCOWE,

WODA MINERALNA (GAZOWANA I NIEGAZOWANA)